Darkelly
Newbie
Respect: +1/-0
Nick w grze: [Rmx]Kasiula
|
 |
« : Styczeń 30, 2009, 16:53:49 » |
|
Ciekawi? mnie tytu?y waszych ulubionych filmów  Moje ulubione filmy to: 1.Dirty Dancing 2.Simpsonowie - Wersja Kinowa 3.Anio?ki Charliego (wszystkie cz??ci) 4.Kevin Sam W Domu (klasyka ?wi?teczna) 5.Wasabi:Huber Zawodowiec 6.Titanic 7.Nigdy w ?yciu 8.Tylko mnie kochaj
|
|
|
|
|
|
|
modzio131
V.I.P.
Mini pisarz

Respect: +27/-8
Nick w grze: [Rmx]Modzio
Hail W?ciek?y W?? !
|
 |
« Odpowiedz #1 : Styczeń 30, 2009, 17:20:28 » |
|
Kewin Sam w Domu Kewin Sam w Nowym Jorku Sarnie Żniwo Bułgarski Pościkk Wściekłe Pięści Węża Dżudo Honor 7 Zły Szeląg Kobyle Caco ( http://pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B3%C5%82_Filmowy_%22Skurcz%22) Ring Ace Ventura (psi detektyw  ) Dzień Świra Chłopaki nie płaczą Inne...
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 30, 2009, 17:41:48 wysłane przez modzio131 »
|
|
|
|
|
Cieszyn
?wie?y user

Respect: +3/-0
Nick w grze: [Rmx]Cieszyn
Street_Mafia
|
 |
« Odpowiedz #2 : Styczeń 30, 2009, 17:28:27 » |
|
American Pie 6 Piraci z Karaibów wszystkie cz?sci Pi?a 4 Fast Truck Kewin Sam w Domu Kewin Sam w Nowym Jorku
|
|
|
|

|
|
|
[ThC]Sebinho
Mini pisarz

Respect: +16/-4
Nick w grze: [ThC]Sebinho
Od ko?yski a? po grób jedna wiara jeden klub (M) !
|
 |
« Odpowiedz #3 : Styczeń 30, 2009, 17:28:52 » |
|
Szybcy i W?ciekli Za Szybcy Za W?ciekli Szybcy i W?ciekli: Tokio Drift Ch?opaki Nie P?acz? Dzie? ?wira Get Rich Or Die Tryin Madagaskar xDDDD jeszcze pare innych ale chuj z nimi 
|
|
|
|

|
|
|
KOSTA
V.I.P.
Pisarz

Respect: +46/-2
Nick w grze: [Rmx]KOSTA
' Od zawsze, na zawsze... '
|
 |
« Odpowiedz #4 : Styczeń 30, 2009, 17:39:09 » |
|
Jak Rozp?ta?em II Wojn? ?wiatow? - wszystkie 3 cz??ci Jestem Legend? 40-letni Prawiczek How High Road Trip Click i Robisz Co Chcesz REC Auta
|
|
|
|
|
|
|
Marcello
|
 |
« Odpowiedz #5 : Styczeń 30, 2009, 17:39:50 » |
|
Dzie? ?wira Czas Surferów Kiler [1 i 2] Ch?opaki Nie P?acz? Zreszt? wszystkie Polskie komedie  Do tego: 300 Cz?owiek Pies Szeregowiec Ryan Zielona Mila Forrest Gump (...) Sporo tego ;d Aaaaaaa zapomnia?em  Podobnie jak SPN 'loffciam' filmy o II wojnie ?wiatowej 
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 30, 2009, 19:55:52 wysłane przez Marcello »
|
|
'In The Event Of My Demise, When My Heart Can Beat No More, I Hope I Die For A Belief That I Had Lived For.' Tupac Amaru Shakur
|
|
|
SPN
Admins from Rmx
Sta?y user

Respect: +111/-0
Nick w grze: [Rmx]SpN
^ Outlawz ^
|
 |
« Odpowiedz #6 : Styczeń 30, 2009, 19:43:58 » |
|
Resident Evil 1,2,3. Wy?cig ?mierci Fast Track Wanted - ?cigani Trójk?t Bermudzki Wpó? Do ?mierci Szybcy i W?ciekli Za Szybcy Za W?ciekli Szybcy i W?ciekli: Tokio Drift Ch?opaki Na Ibizie But Manitu Wróg U Bram Eksperyment SS Upadek Zaginiony Batalion Obl??eni Szeregowiec Ryan (kocham filmy z drugiej wojny ?wiatowej.. nie bede tutaj wypisywac wszystkich tytu?ów bo miejsca braknie  ) Napewno o czyms zapomnia?em :p
|
|
|
|
G?ówna zasada Outlawz... Brat za Brata...
|
|
|
Wanted
Mini pisarz

Respect: +12/-0
Nick w grze: DM: Wanted RP: Tom_Whaily
>];-)
|
 |
« Odpowiedz #7 : Styczeń 30, 2009, 19:53:22 » |
|
Wanted - Ścigani
Moja krew.  Nie mam ulubionych filmów. Te, które bardzo lubię to: Wanted (+18)  Hooligans The Football Factory Sąsiedzi - Sejf  + I Am Legend
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 16, 2009, 17:34:22 wysłane przez Wanted »
|
|
|
|
|
Rudek
Bugi Man
Sta?y user

Respect: +56/-17
Nick w grze: Rudek
"...traci? z siebie nasienie na ziemie..."
|
 |
« Odpowiedz #8 : Styczeń 30, 2009, 19:57:17 » |
|
ogólnie komedie (polskie i zagraniczne) filmy wojenne typu "Szeregowiec Ryan" i troche gangsterki "Streets King" "Get rich or die trying" jeszcze jakies takakie rozne  ogolnie nie ogladam za duzo filmow 
|
|
|
|
|
|
|
Sebos
Wódz t?ga pa?a
Administrator
Pogromca

Respect: +68/-7
Nick w grze: Sebos
|
 |
« Odpowiedz #9 : Luty 04, 2009, 06:02:06 » |
|
Zdecydowanie: - The black dog - Death Race - serdecznie polecam - Knight rider 2008 xD
|
|
|
|
|
|
|
Viper
Zagl?dacz
Respect: +1/-0
Nick w grze: Ronis
Ugry? suchara, to ci gor?czka przejdzie.
|
 |
« Odpowiedz #10 : Luty 16, 2009, 10:06:58 » |
|
- Za szybcy Za w?ciekli. - Piraci z karaibów. - Kevin Sam w domu. - Kevin sam w nowym Jorku. - Nie lubi? poniedzia?ku.
|
|
|
|
 Gdy ci nudno gdy ci ?le, wejd? na kompa w??cz GG.
|
|
|
[Rmx]Lasek001
?wie?y user

Respect: +4/-0
Nick w grze: [Rmx]Lasek001
Lasko? !!! :D xD
|
 |
« Odpowiedz #11 : Luty 16, 2009, 20:39:55 » |
|
Showgirls  || 100 dziewczyn i ja  || 13 Dzielnica || Piraci z Karaibów 1-3 || Transformers || Szybcy i W?ciekli itd. || 300 || Job ostatnia szara komórka  || I am Legend || American Pie 1-6  || Terminator || Wzgórza maja oczy 1-2 || Oszuka? Przeznaczenie || J?dro Ziemi || RRRrrrr kiedy jaja mia?y k?y  <lol2> || Death Racer Wy?cig ?mierci || Taxi 1-4 || Pi?a 1-4 || Wtorek || Ong Bak (i kontynuacja Obro?ca) || Kroniki Riddicka || Ona to On || W?adca Pier?cieni || Niania McPhee  || Hidalgo || King Kong || Pierwszy Milion || Twister || Fanatyk || Hancoock || Siedem || z?oty kompas || d-war wojna smokow || Król Skorpion || Resident Evil 1-3 || Wszystkie Filmy polecam  uu nazbiera?o si? tego 
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 16, 2009, 20:50:19 wysłane przez [Rmx]Lasek001 »
|
|
 by ManiekJak nie umiesz to si? Naum xD
|
|
|
LordeX
Mini pisarz

Respect: +16/-5
Nick w grze: LordeX
mam cie w dupie :D
|
 |
« Odpowiedz #12 : Luty 16, 2009, 21:17:35 » |
|
Szybcy i W?ciekli: Tokio Drift Uwierz w ducha Cube Wi?kszo? Polskich komedii (killer,killerów dwóch,dzie? ?wira itp) Cast Away - Po za ?wiatem Pi?ty Element Oszuka? Przeznaczenie 2 Naga Bro? - wszystkie cz??ci i jeszcze wiele filmów 
|
|
|
|
|
|
|
Aztecas
Zagl?dacz
Respect: +4/-0
Nick w grze: _SF_VibratoR_
^ Street Family ^
|
 |
« Odpowiedz #13 : Luty 24, 2009, 13:23:26 » |
|
Szybcy i w?ciekli. Za szybcy Za w?ciekli. Piraci z kraibów. Kevin sam w domu. Kevin sam w nowym Jorku.
|
|
|
|
It's my live ! <33
|
|
|
Zaibatsu
V.I.P.
Mini pisarz

Respect: +12/-0
Nick w grze: [Rmx]Zaibatsu_PL
|
 |
« Odpowiedz #14 : Luty 24, 2009, 14:22:06 » |
|
-Knight rider 2008 ^^ -Mroczna dzielnica -13 Dzielnica -Hooligans -The Football Factory 2004 -taxi 3 | 4 -Szybcy i w?ciekli | za szybcy i w?ciekli | szybcy i w?ciekli tokio drift -Wpó? do ?mierci Nie s? to ulubione, ale fajne i lubi? je ogl?da?  Jest ich bardzo duuu?o wymieni?em te które widzia?em najwi?cej razy 
|
|
|
|
|
|
|
Martus
V.I.P.
Zagl?dacz

Respect: +8/-0
Nick w grze: Martuska
'Bo licz? sie Tylko chwile ;* 'Te najwa?niejsze .
|
 |
« Odpowiedz #15 : Luty 24, 2009, 17:02:55 » |
|
American Pie. wszystkie xD Titanic. tralal Kl?twa 2. Pi?a. Tylko Mnie Kochaj . .- Ogólnie wi?kszo?? dobrych horrorów ( Nie jakie? tam sztuczne zombie bo takie mnie nie zbyt ruszaja  musz? jako? wplywa? xD) Oraz komedie i romantyczne 
|
|
|
|
 By KOSTA 
|
|
|
Untouchable
Kingpin
V.I.P.
Pisarz

Respect: +54/-4
Nick w grze: Untouchable
Punisher jakich ma?o na Rmx :D
|
 |
« Odpowiedz #16 : Luty 24, 2009, 19:09:29 » |
|
Szybcy i w?ciekli Za szybcy za w?ciekli (like a pimp! ;d) Szybcy i wsciekli tokio drift Postal (allah!) Borat 
|
|
|
|
G?ówna zasada Outlawz... Brat za Brata...
|
|
|
|