Zapewne wi?kszo?? sobie zadaj? pytanie co dzieje si? z serwerem od 9.30...
Otó? przez pewien bl?d stracili?my wszystkie pliki z naszej maszyny, pliki serwera, pliki autopilota, pliki radia.
Skoro stracili?my pliki serwera to oznacza to, ?e nie mamy równie? plików w których by?y statystyki, punkty exp, a tak?e niektórych kont graczy.
Dlaczego niektórych? Uda?o mi si? odnale?? prawie 18200 plików kont - by?o ich 27800 bez plików z punktami exp i plików ze statystykami.
Od dwóch godzin wrzucaj? si? z mojego komputera pliki kont które odnalaz?em, dlatego serwer dzia?a ale jest zamkni?ty, b?dzie zamkni?ty póki nie wrzuc? si? wszystkie pliki które odzyska?em.
Nie liczy? bym na to, ?e serwer dzi? zostanie uruchomiony publicznie. Jest to powa?na usterka i osobi?cie bede musial wszystko od nowa przetestowa? czy przypadkiem nie pomin??em jakichkolwiek skryptow zabezpiecze? itd itd.
Sprawa dotyczy równie? naszego radia internetowego które jest ju? naprawione i DJ mog? w nim nadawa? tylko, ?e autopilot gra? ju? nie mo?e, poniewa? wszystkie piosenki z niego równie? zosta?y usuni?te i prosi?bym aby?cie wszelkie piosenki wrzucili jeszcze raz!
Analogicznie do ca?ej sytuacji stracili?my wszystkie pliki umieszczone na
http://upload.partyrmx.plNiestety jestem temu w wi?kszy lub mniejszy sposób ale winny.
Przepraszamy za problemy
Gdy serwer si? otworzy publicznie ka?dy z Was od nowa musi zarabia? pkty EXP itd.
W nagrod? obiecuje, ze przez pierwsze 2 tygodnie b?dzie je latwiej zdoby? zabijaj?c i driftuj?c.
Pozdrawiam!